06 February, 2011

playful kiss

assalamualaikum semua . selamat petang . pehhh berpeluh goreng keropok tadi . haha . rajin pulak zya harini . da boleh kahwin da . heeee gila . tak nak i kahwin .


okay playful kiss tuu ialah cerita . cerita apa ? cerita korea . zya memang tak minat langsung cerita korea or lagu korea . apa best korea ? muka lelaki handsome ke ? perempuan cute ke ? yeah . memang pon . rambut dorang pehh cantik dowh . suka i .
okay pagi yang indah zya pergi ke rumah shasha . sebab dia ajak tengok cerita korea . argh malas laa . nak tak nak pergi jee laa . nak cuba best ke tak . tajuk dia playful kiss laa . tengok dekat youtube .

bila da sampai rumah shasha tengok cerita korea tuuu . wahhh boleh tahan cerita korea . tak minat jadi terus minat . sebab apa ? sebab hero dia handsome . if you all nak tahu if zya nak tengok cerita tu mesti tengok hero dia . handsome or tak handsome . if handsome tengok laaa . if tak handsome tukar cerita lain .

you all kena faham zya tak minat cerita korea ke jepun ke apa ke sebab zya tak ada astro . sedih ohh . tak apa . papa zya otw nak beli astro . wahhh mesti bertambah gila tengok cerita korea . i like .

okay now zya gila tengok cerita playful kiss . tengok dekat youtube . if tengok sorang sorang baru best tak ada siapa kacau . wahh jiwang nyah . bila abang balik mesti dia nak lappy . sebuk je . kau nak kau beli laa . 

apa apa pon cerita playful kiss memang best . shasha kau laa buat kan aku suka cerita korea . haha . terima kasih . okay bye . click atas sekali belah kanan .

di jari oleh zya